TØMRER

Hoved- Total og Fagentrepriser

Vi tilbyder både Hoved- og Total Entrepriser

Vi udfører også gerne opgaverne i fag entrepriser

 

Erhvervsbyggeri

Mangler du hjælp til erhversbyggeri, så kan vi også hjælpe med det!

Reparationsarbejde

Er taget gået i stykker? Så giv et kald, vi løser alt reparationsarbejde.
9

Høj kvalitet

Hos os sætter vi en ære i at aflevere vores opgave i aller højeste kvalitet til vores egen og vores kunders tilfredshed.

9

God service

God service er et must hos os. Vi vil altid være fleksible og pålidelige gennem hele arbejdsprocessen hos dig.

9

Rimelige priser

Vi ønsker at hjælpe alle, så derfor vægter vi også højt, at prisen er rimelig overfor vores kunder og os selv.

Vi er din tømrer i hele landet

Vi har mange års erfaring og vi har udført tømrerarbejde i mange hjem og virksomeder. Derfor ved vi, at vi ogsåkan hjælpe dig, uanset hvad din opgave består i. Vi tager glædeligt imod både store og små entrepriser, og uanset arbejdet er kvalitet vores vigtigste målestok.

Vi ønsker nemlig at efterlade os flotte og holdbare løsninger, uanset hvor vi er, og hvad vi laver. Derfor kan du altid være sikker på tømrerarbejde i kvalitet, når du vælger os som din tømrer. Står du med tømrerarbejde i eller nær ved Odense, og mangler du det oplagte valg til at udføre arbejdet, kan du med fordel tage kontakt til os.

Vi sørger altid for at møde vores kunder med god service og et bredt smil. Den gode service vil du blandt andet se afspejlet i, at vi er meget fleksible og altid overholder de aftaler, vi laver med dig. Har du en tidsfrist for arbejdet, er vi altså den gode partner, der sørger for at opgaven er færdig til tiden.

Sidst men ikke mindst giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud, hvis du står med en opgave. Kontakt os på telefon 64 89 15 00 eller e-mail gf@gertfogt.dk

RING PÅ 64 89 15 00 – OG HØR NÆRMERE

Du er velkommen til at skrive en besked til os

Kontakt