PAPIRISOLERING

Hoved- Total og Fagentrepriser

Vi tilbyder både Hoved- og Total Entrepriser

Vi udfører også gerne opgaverne i fag entrepriser

 

Erhvervsbyggeri

Mangler du hjælp til erhversbyggeri, så kan vi også hjælpe med det!

Reparationsarbejde

Er taget gået i stykker? Så giv et kald, vi løser alt reparationsarbejde.
9

Høj kvalitet

Hos os sætter vi en ære i at aflevere vores opgave i aller højeste kvalitet til vores egen og vores kunders tilfredshed.

9

God service

God service er et must hos os. Vi vil altid være fleksible og pålidelige gennem hele arbejdsprocessen hos dig.

9

Rimelige priser

Vi ønsker at hjælpe alle, så derfor vægter vi også højt, at prisen er rimelig overfor vores kunder og os selv.

Papiruldsisolering – Bedre økonomi i boligen

Isolering er nødvendigt for at holde på varmen i et hus, dette kan med fordel opnås med papiruldsisolering. Men isolering er ikke alene vigtigt, når man bygger nyt, det kan nemlig også gøre en forskel at gøre noget for isoleringen i et ældre hus. I ældre hus har man på bygningstidspunktet ikke haft den viden og kendskab til isolering, som man har i dag, hvilket betyder, at isoleringen ofte ikke er så god.
Vil du både gøre miljøet og din egen økonomi en tjeneste, kan det derfor være en idé at renovere huset med henblik på en bedre isolering. Vi udfører gerne din isolering, og vi anbefaler dig at bruge isolere ved hjælp af papiruld.

Isolering med papiruld

Papiruldsisolering er isolering med et materiale, der som navnet fremgår, er fremstillet af papir. Helt simpelt er papiruld avispapir, der ”granuleres”. Det betyder, at papiret bliver revet og knust i mange små stykker, der fungerer fantastisk som isolering.

Derudover er isoleringen værd at overveje i forhold til alternativerne mineral- og glasuld, fordi det er langt mere miljø- og CO2 venligt. Papiruldsisolering giver altså både fantastisk isolering og er godt for miljøet, hvilket giver en win-win situation, når man vælger at isolerer ved hjælp af papiruld. Derfor anbefaler vi dig at efterisolere og isolere med papiruld, både for miljøets og for din egen skyld. Med papiruld er det nemlig blevet muligt for dig at holde på varmen i dit hus med genbrugsmaterialer.

Vi bruger papiruldsisolering

Vi har i mange år lavet isoleringsarbejde, og vi er vilde med papirulden. Derfor er vi ikke alene bekendt med materialet, men vi anbefaler det også til alle vores kunder, der gerne vil isolere eller efterisolere deres hjem.

Vi ser isolering som en investering, da man vil kunne spare store summer på varmeregningen ved at isolere godt, og med papiruldsisolering får man desuden den store fordel, at det er godt for vores miljø og klima.

Hvis du vil vide mere om papiruldsisolering eller er klar til at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave med isolering, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 50 57 15 00 eller mail gf@gertfogt.dk.

RING PÅ 64 89 15 00 – OG HØR NÆRMERE

Du er velkommen til at skrive en besked til os

Kontakt