Papiruldsisolering

Papiruldsisolering – Bedre økonomi i boligen

 

Papiruldsisolering

Isolering er nødvendigt for at holde på varmen i et hus, dette kan med fordel opnås med papiruldsisolering. Men isolering er ikke alene vigtigt, når man bygger nyt, det kan nemlig også gøre en forskel at gøre noget for isoleringen i et ældre hus. I ældre hus har man på bygningstidspunktet ikke haft den viden og kendskab til isolering, som man har i dag, hvilket betyder, at isoleringen ofte ikke er så god.

 

 

Vil du både gøre miljøet og din egen økonomi en tjeneste, kan det derfor være en idé at renovere huset med henblik på en bedre isolering. Vi udfører gerne din isolering, og vi anbefaler dig at bruge isolere ved hjælp af papiruld.

Isolering med papiruld

Papiruldsisolering er isolering med et materiale, der som navnet fremgår, er fremstillet af papir. Helt simpelt er papiruld avispapir, der ”granuleres”. Det betyder, at papiret bliver revet og knust i mange små stykker, der fungerer fantastisk som isolering.

Derudover er isoleringen værd at overveje i forhold til alternativerne mineral- og glasuld, fordi det er langt mere miljø- og CO2 venligt. Papiruldsisolering giver altså både fantastisk isolering og er godt for miljøet, hvilket giver en win-win situation, når man vælger at isolerer ved hjælp af papiruld. Derfor anbefaler vi dig at efterisolere og isolere med papiruld, både for miljøets og for din egen skyld. Med papiruld er det nemlig blevet muligt for dig at holde på varmen i dit hus med genbrugsmaterialer.

Vi bruger papiruldsisolering

Papiruldsisolering som efterisoleringVi har i mange år lavet isoleringsarbejde, og vi er vilde med papirulden. Derfor er vi ikke alene bekendt med materialet, men vi anbefaler det også til alle vores kunder, der gerne vil isolere eller efterisolere deres hjem.

Vi ser isolering som en investering, da man vil kunne spare store summer på varmeregningen ved at isolere godt, og med papiruldsisolering får man desuden den store fordel, at det er godt for vores miljø og klima.

Hvis du vil vide mere om papiruldsisolering eller er klar til at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave med isolering, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 50 57 15 00 eller mail gf@gertfogt.dk.

Se også: Brugte vinduer Fyn | Murer Odense | Maler Odense | Tømrer Odense