Murerfirmaet Nordfyn A/S – din lokale murer nær Odense

Murer OdenseMurerfirmaet Nordfyn A/S har siden 1997 været din lokale murer i Odense, der har udført mureropgaver i Odense og mange andre steder rundt på Fyn.

Firmaet blev etableret i 2007, som en videreførelse af murermester Geert F. Hansens forretning, som på daværende tidspunkt blev købt af GF-Holding som også ejer og driver Tømrervirksomheden i Odense Gert Fogt A/S.

Vores dygtige murere løser enhver mureropgave og leverer altid arbejde af høj kvalitet til deres egne og vores kunders tilfredshed.

Når det kommer til murerarbejde, er det utroligt vigtigt, at arbejdet bliver udført i en høj og jævn kvalitet. På den måde kan man nemlig være sikker på, at det færdige resultat bliver flot og kommer til at stå i mange år. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvem man vælger, når man skal have udført murerarbejde. Mangler du en kompetent og pålidelig murer i Odense, kan du med fordel læse nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig og dit hjem.

Murer nær Odense med mange års erfaring

Vores murerteam har mange års erfaring med at udføre forskellige opgaver for kunder på Fyn samt i og tæt omkring Odense. På trods af hvad mange tror, er murerarbejde nemlig andet end cement og fugeskeer – vores opgaver kan bestå i alt fra ny- eller tilbygning til fliser i badeværelset. Vi tager imod både store og små opgaver med et smil og sørger for at udføre arbejdet til punkt og prikke. Først når du er tilfreds, føler vi nemlig, at vi kan være tilfredse med os selv. Derfor kan du altid være sikker på murerarbejde i høj kvalitet, når du vælger os som din murer i Odense.

Få et uforpligtende tilbud

Murer i OdenseVi går altid meget op i at levere en god service til vores kunder. Det betyder, at du ikke alene vil få udført murerarbejde i god kvalitet, men vi vil også være fleksible og pålidelige gennem hele arbejdsprocessen. Når vi laver en aftale, sørger vi altid for at være der til tiden og få gjort arbejdet færdigt til tiden.

Hvis du går op i mere end bare kvaliteten af arbejdet, kan du derfor med fordel kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. En del af vores gode service er nemlig også, at vi gerne giver et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Derfor er du altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon 40 57 15 00 eller sende en mail til gf@gertfogt.dk.

Da vi ofte har maleropgaver i Odense kan vi også tilbyde malerservice skulle i have behov for dette.

Se også: Papiruldsisolering | Brugte vinduer Fyn |  Tømrer Odense